Uncategorized

‘SUNDAY MAKEUP’


My sunday make up! Soft, Brown and simple!

Har haft en fantastisk seg och härlig söndag! Tränat och varit ute och gått massor. Sedan avslutades det hela med en lång lunch med goda vänner på Lydmar. Bilderna får ni se i morgon då jag precis intagit filmläge i soffan! Dear John, står på schemat! En riktigt härlig kärleksfilm sägs det, om inte annat så ska jag sitta och dreggla åt Channing Tatum! Gillar ni honom måste ni se filmen The Vow, så vacker!  Tills dess får jag bjuda på dagens makeup, se produkt listan nedan! Ha en härlig kväll!

/Had a fantastic and delicious Sunday! Trained and been out for some walking all day long. Then I met up some good friends for a long lunch at Lydmar. I will show you some pics  tomorrow because I just jumped into my cozy movie mode, means I’m now lying on the couch! We will watch Dear John,  A true love story, it is said, if nothing else, I’ll sit and drool watching Channing Tatum! Until then, I give you a pic on today’s makeup, see product list below! Have a lovely evening!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Gel Eyeliner Waterproof Brown ISADORA

Inliner Sand IDUN
Duo Baked eyeshadow Latte macchiato RITUALS
Fair Ultimate concealer YOUNG BLOOD

Bryn / Eye Brows
Eye brow pencil with brush Light Brown 22 ISADORA

Fransar / Eye lashes
Multi Lash MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU