‘Pixi Pink’ & ‘Coral Crush’ from Pixi 139SEK

Torra och nariga läppar är ganska vanligt nu på vårkanten. Först och främst är det viktigt att få i sig mycket vätska (häller i mig vatten) men att använda någon form av serat är ett måste i mitt fall just nu. Sheasmör är en ingrediens som många märken använder sig av då det både är vårdande och fuktgivande. Framför allt i läppbalsam. Det är egentligen nötfett som har en ganska behaglig doft..nästan lite kakaoaktig.

Jag testade ett härligt återfuktande läppbalm med shea smör härrom dagen från Pixi, som ger dina läppar vård samtidigt som du får en härlig nyans! De finns i 6 olika färger och går att köpa på eleven.se. De doftar underbart!


/Dry Lips? Make sure you have a product that contains Shea butter which makes your lips softer and gives them a lot of moisture! I tried a Sheabutter Lip balm the other day from Pixi! Love the smell!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar