Events

Sommarfest med Acne

 

 

 

Igår hängde jag på min kompis Jana, Anki och Pelle för lite Acne fest! Sommaren måste ju skålas in eller hur?! Festen hölls under St Eriksbron i Stockholm och stället hade så sjukt cool känsla! Jag är en liten sucker för grafitti väggar kom jag på där och då. Grym musik och trevligt häng! Att festen hade sjukt goda hallon-slash-drinkar var ju också ett plus! Ball fest!

Pictures from last nights Acne Summer party! I went there with my friends Jana, Anki and Pelle. Summer must be celebrated right?! The party was held underneath the St. Eriksbron in Stockholm and the location had such a nice vibe! I am a little sucker for graffiti walls, I realized. Great music and nice hang out with my friends! The party had raspberry-slash-drinks that were insane, that was also a huge plus! Awesome party!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU