Uncategorized

100 PIECE EYESHADOW PALETTE

Om man skulle ta och freaka loss i sminkdjungeln! Den här fräsingen har jag nämligen i min hand just nu! Man kan omöjligt ha tråkigt framför spegeln med den här framför sig;) Paletten kan du beställa från ELF’s Hemsida! 167Kr kostar den! Löjligt billigt..det gäller bara att ha en bra eyeprimer framför sig också i fall att pigmenten är sämre på en del utav färgerna! Fortsättning följer!

/I will probably freak out and play in the makeup jungle right now! Because I have this beautiful palette in my hand right now! It is impossible to be bored in front of the mirror with this product in front of you;) The palette, you can order from ELF’s Homepage!  Its sooo cheap, 167SEK, so maybe you will need a good eye primer to make sure the colors turn out bright! To be continued!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU