Uncategorized

‘AQUA CON TURQUOISE’

Under sommaren så finns det risk för att man faktiskt inte pallar lägga ögonskugga. Då kan det vara skönt att ha en nödlösning för sin makeup. Eyeliner! Gärna vattenfast så att det sitter. Jag har testat de här två gel eyelinerna från Isadora och de sitter verkligen benhårt! Stört snygga färger och finns i fler varianter för bara 119SEK! Du hittar dom hos Isadora!

/During the summer, there is a risk that you do not actually put eyeshadows on the eye lid, because you just don’t feel like having to much makeup on. Then it might be nice to have an emergency solution for your makeup. Eyeliner! A Gladly waterproof eyeliner is the shit! I have tested these two gel Eyeliners from Isadora and they are really great! Love the colors and they are available in more variants for just 119SEK! You can find them at Isadora!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU