Uncategorized

SHE’S GOT THE LOOK – TV4

Ready, steady, Go!

Gårdagen blev en tidig sådan! 05.10 stod taxin redo. Trots 4 timmars sömn så studsade jag konstigt nog upp. Igår började nämligen inspelningen av “She’s got the Look” som kommer att börja sändas i höst på TV7. Detta är ett nytt underhållnings- och realityprogram där kvinnor över 35 år tävlar om vinsten om ett modellkontrakt med KappAhl. Programledaren kommer att vara ursnygga Jessica Almenäs! Idag och på söndag kör vi igen! Så kul att jobba med Yves Rocher produkter! Jag är ju verkligen ett jätte fan av deras kajalpennor. Hittade en fantastisk sololja som vi använde till allas ben..luktade fantastiskt gott!

/Yesterday was an early one, 5:10 my taxi was ready. Despite four hours of sleep I bounced off my bed. Yesterday the recording of “She’s Got the Look” that will go air this fall on TV7. This is a new entertainment and reality shows where women over 35 compete for the prize of a modeling contract with KappAhl. The Host of the Program will be gorgeous Jessica Almenäs! Today, and on Sunday we go again! So fun working with Yves Rocher products! I’m really a huge fan of their eyeliner pencils. Found a great sun oil as well that we used to everyone’s legs .. smelled absolutely delicious!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU