Uncategorized

FAN ART BY NELLYPAINT

Man blir så glad när man får bilder som ovan utav följare på Instagram. Som tex Nellypaint, vilken talang och så ung! Undrar hur bra man kan bli om man fortsätter att träna och rita. Påminner mig så mycket om när jag själv satt och ritade när jag var liten. Jag skissade alltid med blyerts! Målade av människor och platser, mest kändisar. Jag ska tusan leta fram mina gamla skisser och visa er dom!! Återigen Nelly, ett stort tack, jag blev jätte glad!

/Im get so happy when I get pictures like above from followers of my Instagram. As Nelly Paint above, what a talent and so young! Wondering how good she can be if she continue to train. Reminds me so much of when I sat and drew when I was younger. I always sketched with pencils! Painted people and places, most celebrities. I’m going to look up my old sketches and show you! Again Nelly, a big thank you, I got really happy!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU