Uncategorized

LUMINELLE LIMITED EDITION

Nail polish Or, 30 Sek and you can find them HERE!

Flyger man med bara handbagage som jag ska göra i sommar så är det grymt när man hittar små minilack i olika färger! Favoriten från Yves Rochers heter Or och innehåller 3 ml fin guldfärg och är en utav de fem Limited Edition lack som släppts precis! Nu ska jag bara införskaffa mig ett par sjukt bruna ben så att jag kan matcha upp nagellacket!:)  

Färgerna som finns:

Rose vif och Brun cuivré: intensiva nyanser för ett proffsigt, glamouröst resultat
Bleu roi och Jaune citron: starka, klara färger som framhäver din solbränna

Or: som ger ett lager vackert skimmer ovanpå dina andra nagellack.

/If you only carry hand luggage on your vacation as I will do during the summer, it’s awesome when you find small mini lacquer in different colors like this above! The favorite from Yves Rocher is called Or and contains 3 oz fine gold color and it’s one of the five limited edition lacquer released now! I just need to get me a couple of tanned legs so that I can match up the nail polish 🙂

The colors you can choose from are:

Rose vif and Brun Cuivre: intense shades for a sharp, glamorous results
Bleu roi and Jaune lemon: bold, bright colors that highlight your tan
Or: providing a layer beautiful shimmer on top of your other nail polish.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU