Uncategorized

TRIED SOME AIR BRUSH

Naddine, did my makeup with Airbrush. You can find here Website HERE

Förra veckan fick jag möjlighet att testa Airbrush för första gången. Snabbt och smidigt och otroligt skönt att för en gångs skull bara sitta och bli ompysslad. Hygieniskt också om inte annat. I Usa är det jätte stort med Airbrush och där räknar man med att alla MakeupArtister kan airbrush!

När det kommer till basen blev jag super nöjd, man räknar väl egentligen med att 4 lager är det som bli mest täckande. Jag gjorde 4 bara för att testa hur effektivt det var men känner väl annars att det skulle räkna med 2 lager för att få en naturlig look.

Rouge och Contouring testade jag också med Airbrush och det funkade också super bra! Ögonbrynen däremot är jag lite mer skeptisk till. Det fanns nämligen coola stenciler som man kunde gå efter men nja jag vill verkligen ha ifyllda bryn:)

Sedan fick jag testa en “tatuering” också! Den ska hålla upp till 2 veckor! Kul att testa i och med att jag aaaldrig kommer att skaffa en tatoo. Jag är ju sprut och nål rädd!

/Last week I had the opportunity to try some airbrush for the first time. Fast and convenient and incredibly nice to for once just sit and be pampered. Hygienic as well!. In the United States, it’s a huge hype when it comes to Airbrush and there it’s expected that all Makeup Artists know how to use airbrush!

When it comes to the base, I was super satisfied, you normally say that 4 layers are what you need to get a full cover. I did 4 just to try how effective it was. But I felt that two layers would have been enough to get a natural look.

Blush and Contouring also turned out great! The eyebrows, however, made me a little bit more skeptic because I really want to fill in my brows with an eye pencil 🙂

Then I had to try a “tattoo” too! It will stay up to 2 weeks! Fun to try, because I will neeeever get a tatoo. I’m so afraid of needles.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU