Crazy Cream 315SEK is crazy, amazing and my new favorite!

Alltså!!!! Jag älskar att vara makeup artist när jag hittar produkter som denna! Ni vet när man börjar bli brun och fortfarande kämpar med sin lite halv bleka foundation för att man inte hittar en som passar ens nya färg eller när helt enkelt ansiktet vägrar få färg men kroppen är jätte brun och man tvingas köpa en mörk som man vet kommer stå och damma i skåpet sen till hösten!

Jag har hittat en kräm som är så sjukt bra, i alla fall för mig! Den är typ grå vit när man lägger på den men blir sedan brun och förvandlas in i hyn och gör den brunare och jämnare. Typ som en brunkräm men den anpassas till ansiktet beroende på hur brun du är då den även innehåller lyster. Detta är något jag upplever att den gör! Jag har hittat den på Sephora och jag är tok nöjd! Det är även en fuktkräm som håller upp till 24h. Om du blir sugen, testa den först så att du inte blir besviken nu när jag lyft den till skyarna. Den här passade i alla fall mig som handen i handsken! Jag måste köpa en till!

/Best cream I had in a long time! Crazy Cream by Sampar. Smoothing out your skin, make the skin look more tanned and gives you loads of moisture and lustre! I love this cream! Perfect when you have problem to get tanned in your face while your body gets darker. You find it at Sephora!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar