Uncategorized

BRYNPLOCK PÅ ELEVEN


Nu är det dags för mig att besöka Eleven Store som ligger på Karlbergsvägen i Sthlm igen! Brynplock är ju inte så lätt att fixa själv nämligen så jag gästar butiken 1-2 gånger i månaden för att ge bryn konsultationer! Om du är sugen på att få tips och råd gällande dina bryn så kontakta mig på min mail makeup@linaekh.se 

Har du aldrig varit inne i Eleven butiken eller på Eleven.se förut?

Det är förmodligen den största nordiska skönhetsbutiken på nätet för parfym, make-up, hudvård och hårvård. Eleven.se är en auktoriserad återförsäljare vilket innebär att de kan erbjuda ett komplett sortiment från favoritmärken och man kan alltid vara säker på att produkterna är äkta.

Nu har Eleven.se sin SOMMAR REA kika in den HÄR!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU