NordamerikaResor

WELCOME TO MIAMI

 

Äntligen framme! Jag har längtat så förbaskat mycket efter denna dag. Jag älskar verkligen Usa, alltså på riktigt, äääälskar landet! Efter en lång dags resande kändes det helt underbart att få landa, rätta in sig i lägenheten och andas in 35°C! Usch för kyla! Nu följer 10 dagars semester med sol, bad och massa shopping. Känns faktiskt lite små lyxigt att ha semester efter den verkliga semestern men jag har jobbat så hårt det här året så jag känner ändå att jag är lite värd det;) Kram

Finally arrived! I’ve been longing so damn much after this trip. I really love the United States, I mean for real, I looove this country! After a long day of traveling, it felt wonderful to be here, settle in the flat and breathe in air thats 35° degrees! Yuck to the cold! Now I’ve 10-days of vacation in front of me with the sun, the beach and loads of shopping. It actually feels a little luxurious to have a holiday after the actual holiday I already had, but I’ve worked so hard this year, so I still feel that I am a bit worth it;) 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU