Uncategorized

BECCA + TARTE = TRUE

Om du åker utomlands eller tycker om att shoppa online bör du spana in mina nya favoriter i sminkväskan! De är tre produkter som kommer från märkena Becca och Tarte, som båda imponerade stort på mig!

För finsmakaren som vill täcka:

Märket: Becca är ett Australienskt märke som grundades av Rebecka Morrice Williams som länge jobbat inom skönhetsindustrin. Än så länge går det ej att få tag i produkterna i Sverige men på nätet kan du alltid shoppa det online! Märket är lite dyrare men är det bästa jag testat hittills när det kommer till täckande baser. Om man är petig och vill ha det bästa så ska man testa detta.

Produkterna: Jag var egentligen ute efter deras concealer som var slut men jag köpte i stället en Highlighter och en Contour produkt(krämig brunfärg som man kan forma om ansiktet med). Shimmering Skin Perfector Moonstone finns både i flytande och i puder form och ger en sådan fantastisk shimmer så ni vet inte!! Lowlight Sculpting Perfector, är den mörka sculpteringskrämen som smälter in i hyn! Älskar!

Pris: Runt $40.00

Är du en ECO- chic?:

Märket: Tarte startades 1999 i New York utav Maureen Kelly. Märket är fyllt utav kraftfulla naturliga ingredienser och innehåller inga parabener, mineral oljor, syntetiska parfymer eller gluten!  Dessutom är de flesta utav produkterna vattenfasta, svettåliga och innehåller SPF.

Produkten: Concealern jag har testat, Maracuja Creasless Concealer, sitter som berget hela dagen! Den är super tunn och vattenfast men ändå täcker den jätte bra och är lätt att tvätta bort! Passar perfekt då jag just nu är inne i en trött höstperiod med mörka ringar under ögonen!

Pris $24.00

/If you travel abroad or enjoy shopping online, you should check out my new favorites in my makeup bag! There is two products from Becca and one from Tarte, both of which greatly impressed me!

For the luxurious one who wants to cover:

The Brand: Becca, is an Australian brand that was founded by Rebecca Morrice Williams, who’s worked in the beauty industry for a long while. The brand is a bit more expensive but is the best I’ve tested so far when it comes to cover. If you are picky and want the best then you should try this.

The products: I purchased a highlighter and a Contouring product (creamy brown color that you can reshape your face with). Shimmering Skin Perfector Moonstone is available in liquid and powder form, such an amazing shimmer!! Lowlight Sculpting Perfector, is the dark sculpture creme that blends into your skin! Love it!

Price: Around $ 40.00

Are you an ECO Chic ?:

The Brand: Tarte was borned in 1999 in New York out of Maureen Kelly. The brand is filled with powerful natural ingredients and contains no parabens, mineral oils, synthetic fragrances or gluten! In addition, most products are water proof and contains SPF. The concealer I’ve tested, Maracuja Creasless Concealer, stays all day long! It is super thin and waterproof but still covers really well and it’s easy to wash off! Fits perfectly right now due to my tired autumn eyes!

Price: $ 24.00

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU