Victoria Secret, Parfume Bombshell!

Wii det är så mycket som händer just nu! Massa märken kommer till Sverige! NK Kosmetik i Sthlm och Göteborg blir bla först i Skandinavien med en Tom Ford Beauty disk! Produkterna lanserades 2011 och är ganska dyra men suuuper snygga! Jag har varit och pillat lite på produkterna utomlands men aldrig testat dom på men de verkar bra! 16 Okt Öppnas disken upp så då kan ni gå dit och kolla!! Disken kommer ha fullt sortiment med bland annat den skulpterande linje, som är hjärtat för Tom Fords make-up. Spännande!

Någonting annat väldigt efterlängtat märke är Victoria Secret! De öppnade ju butik på Arlanda förra året men nu äntligen öppnar den första riktiga butiken i Stockholm City! Så på måndag slår man upp portarna till Victoria Secret Beauty & Accessories på Hamngatan 31! På bilden ser ni några utav de senaste nyheterna som kommit in! Parfymen har funnits ett tag men den blev min favorit!!! Underbar!!

Puss och ha en trevlig lördag!

Finally both Tom Ford Beauty & Victoria Secret are coming to Sweden! October will be a fabulous month!! Have a beautiful Saturday! XO

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar