Det här är Mitt LivEuropaWeekendresor

Matlagningskurs i Milano

Matlagningskurs i Milano   

Nu är jag på väg hem igen från en fantastisk helg i Milano och trots en så kort weekend hann vi med en hel del! En utav aktiviteterna under lördagen var “Cook in Milano” Min kompis Josephine fyllde som sagt 30 och hon fick den här “Italienska matlagningskvällen” i present!

Så kul! Om ni är i Milano så måste ni testa detta! Man får alltså spendera kvällen tillsammans med en professionell kock, Clara, och laga en 4-rätters middag från skratch! Självklart var det Italienska klassiska rätter man fick laga! Så från och med nu kan jag bland annat tillaga egen pasta!

Jag älskar verkligen att laga mat men jag har varit inne i en period där jag inte hunnit med det lika mycket som jag velat! Måste säga att den här aktiviteten väckte mitt intresse tillbaka igen! Clara som var våran boss i köket var grymt pedagogisk och härlig! Hon tog sig verkligen tid att lära ut små knep som kan förvandla en vanlig måltid till den allra bästa! Så lyckat!

Om du vill testa detta när du är i Milano så kika in deras hemsida HÄR-> Cookinmilano.com

/On my way to Sthlm after an amazing weekend in Milano! One of our activities during the week was “cooking in Milano”! If you want to read the whole text in your language please press the translation button under neath my profile pic to the right on this page!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU