Uncategorized

HOLIDAY COLLECTION – VOLUSPA

 

 


Det bästa med hösten, förutom alla vackra höstfärger ute, är väl ändå att få tända ljus? Jag kan tända 1000-tals ljus under hösten för att få bort “rugg stämingen”. Lagom till 2014´s höstrusk släpper Voluspa sin senaste kollektion 
– Holiday Collection! Voluspa är ett utav mina favorit märken när det kommer till ljus och nu har alltså den klassiska Maison-serien (ljusförpackningen nedanför) uppdaterats med en ny design och tre nya dofter!
Voluspa Holiday Collection är en serie nostalgiska dofter som påminner om idylliska julaftnar och sena kvällar framför brasan. Jag vill typ ha en av varje!! 

Cinnamon Ceylon & Copal, denna doft är en blandning av gyllene harts och kåda som toppats med finmalen Sri Lanka-kanel och cassia.

Spruce Cuttings, är en karaktäristisk juldoft av färskt avknoppade silvergransskott som för tankarna till julgransdekorationer, långdans och paket under granen.

Visions of Sugarplum,
julens sötsaker i en enda doft. Den fräscha kombinationen av syrligt vita plommon, torkade körsbär, florsocker, hasselnötter och citronskal gör detta ljus till den perfekta badrumsfräschören!

Pris: 248 kr

I Holiday serien ingår även ett par klassiska ljusförpackningar. Lägg märke till locken som är nya! Pris: 498 kr

Crane Flower har annars alltid varit min favorit kollektion då jag älskar förpackningarna! Doften är god men mina favoriter när det kommer till doften har varit Gardenia Colonia under massa år! De förpackningarna är inte heller så dumma!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU