Det här är Mitt Liv

MY SUNDAY

I will teach you have how to do a lovely lunch with these ingredients later this week!

Vilken härlig söndag! För första gången på flera dagar sken äntligen solen! Som jag saknat ljuset, både för att det påverkar min fotning av makeuper och sedan för att det är bra för själen! Detta resulterade i en 2 timmars lång skogspromenad så självklart blev det svampplockning!

Då pojkvännen aldrig riktigt plockat svamp förut blev detta en rejäl upplevelse haha Han kommer som sagt från Argentina och där står inte riktigt svampplockning på topp tio listan. Där är det barbecue som gäller!;) När vi kom hem lagade vi en helt fantastisk svampragu med Gnocchi som tillbehör! jag bjuder på receptet i veckan! Ha en mysig kväll hörrni;)

/Had a lovely sunday taking a very long walk in the woods and that ended up with some plucking of mushrooms! I love to do that! When we came home we did an amazing lunch..I just have to share the recipe later this week!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU