Uncategorized

NEW DESIGN ON MAKE UP STORE’S PRODUCTS

Puh, då var en hård arbetsvecka slut! Det har varit så kul och inspirerande! Som ni ser ovan så har Make Up Stores sortiment ändrats en hel del! Nu går dom från runda förpackningar till fyrkantiga och formulan har ändrats på en hel del grejer! Vissa utav produkterna kommer man även kunna “knacka” ut så att man kan bygga sina egna favorit paletter! Ni ser även ett nytt mönster i produkterna, detta är Make Up Store´s nya “logga när det kommer till mönster”

Min största längtan är nog efter att få testa de nya studio foundations som fått en tunnare konsistens men den är fortf lika täckande! Det samma gäller deras High tech Lighter som gjorts om i texturen! Sedan penslarna, ett helt nytt sortiment av syntet penslar! Jag älskar att skaften på penslarna är tunna vilket underlättar i sminkväskan! Wiiih! 2015 kommer bli ett bra år;)

/I week of work is done and now Im looking so much forward to try the new products. Make Up Stores design is changed in so many ways. The packagings are now changed from round to squared shapes! 2015 will be awesome!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU