Uncategorized

LECTURE AT THE OSCARS THEATHER

´Have a disillusioned overconfidence on yourself & your opportunities’

I måndags var jag på pepp med min kära vän Sanna! Jag brukar göra det ganska ofta, gå på föreläsningar för att få inspiration menar jag:) En utav mina absolut favoriter som jag verkligen älskar är Olof Röhlander! Han har så sjukt bra humor och är så duktig på att prata och inspirera!

Den här gången hade han kommit på idén att arrangera ett välgörenhetsevent där intäkterna gick oavkortat till organisationen BRIS. Under kvällen föreläste ett par intressanta talare bla Andreas Carlsson, Musikproducenten, som pratade om att man aldrig kan drömma för stort! Tycker man fick med sig många bra tankar till 2015, det kommer bli ett bra år!

Vill du ha tips och motivation varje vecka så kan jag varmt rekommendera Olofs Peptalks som kommer på mail varje måndag! Kika in hans hemsida HÄR

/ Monday’s lecture was great! I listened to Olof Röhlander which is one of my biggest inspiration when it comes to motivation!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU