Uncategorized

TUTORIAL – HOW TO CREATE MESMERIZING

För dig som vill börja förbereda dig inför nyårsafton redan nu tänkte jag att du skulle få lite inspiration! Det kommer massor av härliga makeuper som glittrar nu framöver men den här är lite tuffare! Hoppa sni har överseende med att det är olika ljus på bilderna. Blir så trött på att det är så grått ute just nu, det blir liksom inte lika bra bilder! Äsch, det viktigaste är att ni i alla fall får se steg för steg hur man gör!

/Here’s some New Year’s Eve inspiration for you guys that already wants to start planning your outfit! If you want everything explained for you step by step, please press the translation button to the right on this page for everything in your language!


 
63 Mesmerize & 56 Smokey Eyes Palette  from Isadora

1. Börja med att lägga skugga nr 1 över hela ditt ögonlock! Vill du göra det lite mer avancerat kan du även lägga skugga nr 2 på en tredjedel utav utsidan av ögonlocket.

2. Applicera sedan skugga nr 3 i din globlinje och hela vägen fram till innevrån.

3. När du är klar, skugga ut skuggorna tills de är så jämna som de kan bli! Vill du att de ska bli ännu tydligare globlinje kan du precis som jag gjort lägga i lite utav skugga nr 4.

4. Som du nu ser på bilden så har jag även lagt den svarta skuggan (Nr. 4) i innervrån. Detta skapar en mer mystisk look när fransarna kommer på. För att förbereda inför steg 6 har jag nu också använt en krämig highlight ögonskugga som heter Jet Set under den undre franskanten.

5. Återigen, se till att du hela tiden suddar ut skuggan så att den inte är fläckig. För detta kan du använda en applicator som på bilden eller en rundad ögonskuggspensel.

6. På detta steg har jag applicerat skugga nr 5 längst hela undre franskanten. Sedan har jag lagt skugga nr 1 i mitten för att få en liten effekt! Då vi förberedde på steg 4 med den krämiga ögonskuggan med glitter i så sitter skuggorna bättre och lite utav glittret kikar fram.

7. Dags för kajal! Gör en kant längs hela fransraden och gör den något tjockare i hörnet så får du lite större ögon!

8. Lägger du sedan en ljusare kajal inuti ögat får du ännu större ögon! Vill du få looken mer intensiv använder du en svar inliner. För att få en piggare blick har jag även lagt skugga nr 6 under ögonbrynet och in mot vrån för en highlight effekt!

9. Ta daa! Nu är du klar. Här kan du också välja på att applicera ett par lösögonfransar och lite glitter så är du redo för en partykväll! Lycka till!

Produkter jag har använt / Products I’ve used
(Everything from Isadora)

Ögon / Eyes

Eye primer

Smoky Eye liner Waterproof 10 Black

Inliner Kajal 56 Blonde

Twist-up Eye Gloss 05 Jet Set

56 Smokey Eyes Palette

63 Mesmerize

Fransar / Eye lashes

Flashing Volume mascara

Bryn / Eye Brows

Eye Brow Pencil Waterproof 32 Dark brown

Läppar / Lips

Twist-Up Gloss stick 27 Fiery Fuchsia

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU