From the top the cute ‘uptown’ girl look (Lengthening No.114), the cool East Village vibe (Lengthening No.118) & the film-star look (Volume No.107)

 

From below on the pic, go from day to night with Definition No.121, a sophisticated ‘British’ afternoon tea meeting with Texture No.117 or a trendy night out, capturing a 60’s vibe with Texture No.154.

Tips inför helgen eller varför inte inför Nyårs Afton! Jag älskar att jobba med Eylure fransar, det är ganska kända för sin böjd och jag vet att en del inte alls gillar att jobba med just det! Jag tycker personligen att det är skit snyggt men man måste vara noga med att böja sina egna fransar först så att dom egna inte pekar rakt fram och lösfransarna är uppböjda!

Det har kommit så fina ‘Lash Wardrobes’ från Eyelure lagom till vinterfestligheterna. Den neutralaste trio förpackningen heter New York och kan ge dig en schyst Chic look (Lengthening No.114), en tuffare look (Lengthening No.118) eller en glamourös look (Volume No.107). Vill du ha en mer edgy look med lite mer attityd ska du spana in London Trion som är mist lika partysäker!

Produkterna ligger på runt 98:- om inte jag minns fel och finns att köpa på finns att handla på bla Kicks!

/Time to lash up for the weekend or for Ne Years Eve!


The New York kit from Eylure – Sophisticated and fashionable just like the city, coordinate your lashes with different parts of New York. Whether you are going for the cute ‘uptown’ girl look (Lengthening No.114), cool East Village vibe (Lengthening No.118) or film-star glam (Volume No.107), there is a lash for you. – See more here!

The London Kit from Eylure – Go from day to night with Definition No.121, a sophisticated ‘British’ afternoon tea meeting with Texture No.117 or a trendy night out, capturing a 60’s vibe with Texture No.154.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar