Gårdagen blev inte alls som jag tänkt men det slutade ganska bra trots allt! Jag skulle som sagt flyga till Milano i går morse och när jag väl kom till flygplatsen fick jag reda på att Italien gått i strejk under hela Fredagen. Suck!!  Ni som har eller haft distansförhållande vet hur pass mycket man längtar efter varandra så jag ställde in mig på att det här bara skulle lösas!

Inga plan under hela dagen utan man fick helt enkelt boka om sig till Lördagen. Aldrig i livet! Jag vill till Italien that’s it! Så vi löste det med en egen tvist. Jag fick flyga till Nice via München och sen erbjöd sig älsklingen att hämta mig där i stället.

Så på vägen hem blev det ett stopp för middag och promenad i vackra Monaco/Monte Carlo! Jag har inte varit där sedan jag var 10 och bilade runt med familjen. Så vackert och precis som jag minns det. Ett extra plus för att de under Fredagen hade julmarknad nere vid hamnen.

Det blev en perfekt kväll!


When things doesn’t go your way it can turn pretty good anyway. Read about last night by pressing the translation button to the right on this page!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar