Uncategorized

NEW PALETTE WITH SPACE FOR 20…

                     
Kommer ni ihåg märket Paris Berlin Pro Makeup som börjat säljas i Sverige som jag nämnde för ett tag sen? Spanade in deras ny Webbshop och hittade massor med fantastiska saker härrom dagen. 

Bland annat blev jag fullkomligt överlycklig när jag fick lägga vantarna på en utav deras paletter som innehåller 20 platser för refillskuggor! Jag slängde snabbt ner alla mina favoriter och jag gillade verkligen att materialet runt omkring skuggorna var något mjukare så att man lätt kunde peta upp skuggorna om man ville byta ut dom! Smart, praktisk och tar mindre plats i frilansväskan! Kostar 495Kr men det är det värt! Älskart!

Så nu kan man alltså beställa i hela Sverige (så småningom kommer Norge och Danmark, också att sälja i norden) Kul tycker jag!

Nästa grej jag är sugen på att införskaffa från Paris Berlin är “glittrena”, både diamant- och kometpudret står därför högst upp på önskelistan! Hoppas att jag varit riktigt snäll i år!;)

/Love this palette from Paris Berlin Pro Makeup, which is a brand that just started a new webshop to sell online to sweden! If you want to read more about my new palette and what product thats highest upon my wish list from them right now, I suggest you to translate the text above on the translation button to the right on this page. Xo

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU