Uncategorized

‘GLITTERY CROW’


From Left Microshadow Crow (former cybershadow), Venice & Trio kebnekaise.

Fredag. Idag blir det en festligare variant igen! Vi närmar ju oss julafton, juldagen (som är en ganska stor festdag i mindre städer) och nyårsafton. Hoppas ni gillar looken, jag älskar silver och grått men mestadels drar jag mig er åt guld då jag tycker att jag blir så grå av det kalla på ögonen! Det varierar som sagt, jag använder lite efter vilket humör jag är på! Ha en fin fredag finisar!

/It’s Friday and here you get a little bit more inspiration for Christmas Eve & for New years eve!Take care Honeys!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Microshadow Crow (former cybershadow), Pollution, Venice & Trio kebnekaise MAKE UP STORE
Glossy Black liner & HD eye primer NYX
Glitter PANDURO (lek och hobby)

Fransar / Eye lashes
Mascara Flashing Volume ISADORA
False lashes (London kit) EYEKO

Bryn / Eye Brows

Brow wiz Taupe & Brow powder Dark Brown ANASTASIA BEVERLYHILLS

Läppar / Lips
Ultra lipstick Brick 02 ELIZABETH ARDEN

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU