Det här är Mitt LivResor

Så minns jag året | Återblick 2014

Herregud vad fort 2014 har gått! Det har verkligen varit ett händelserikt år på många sätt, samtidigt har året varit som en lång transportsträcka för mig då det känns som om 2015 kommer innehålla många förändringar. Det har liksom varit en lång gångstig med många lärdomar och jag har både blivit visare, starkare och mer upplyst om saker och ting. Ett lärorikt år helt enkelt!

Som jag nämnde i min blogg förra året så har jag ett par traditioner runt nyårsafton. Mina bästa vänner och jag tar oss alltid tid tillsammans för att skriva ner saker/känslor som vi vill bli av med under kommande år. Detta gör alla inkl respektive våra partner. Efter en stund när alla reflekterat och är klara så skriver vi även upp saker som vi vill ska komma in i våra liv! Lapparna bränner vi sedan upp tillsammans i kakelugnen.

Tro det eller ej men detta är något som funkat för mig varje år! Det är läskigt att det fungerar men på något sätt sätter man ett mål/frö som ser till att man strävar efter detta! Så får man nog även lite hjälp på traven… 2014 besannades ganska många utav mina mål vilket jag är så tacksam för! Nu har vi  satt upp nya mål inför 2015!

Jag skriver även själv en personlig resumé på året som gått och ett personligt brev till mig själv. Tankar och funderingar skrivs ner i samma dokument på min dator, där jag samlat alla andra tidigare år. Det är så intressant att kunna gå tillbaka och läsa! Det ska bli fantastiskt att se var det här året har att erbjuda. Jag är laddad!

Nedan följer en liten resumé om hur mitt 2014 såg ut!

Ett utav mina mål: Jag lovade mig själv att springa ett lopp och att klara 1 mil på tid! Här ovan sprang jag tjejmilen på 5km och…


…här nedan skulle jag precis springa midnattsloppet 1 mil. Jag gjorde det!!

2014 förändrade jag min kost ganska drastiskt. Glutenfritt och laktosfritt stod på listan. Inte så kul när man är så matglad som jag är men man kan faktiskt äta gott ändå!

2014 lovade jag mig själv att fortsätta resa mycket. Det är en utav de enda utgifterna som egentligen gör dig rikare eller hur!?

Det slutade med att jag hamnade 2 ggr i Kroatien. Båda gångerna i Hvar…

…jag besökte surfparadiset Biarritz i Frankrike tillsammans med…

  
…mina finaste vänner Per och Magnus som kom att betyda extra mycket för mig under det här året. Vår humor och vår sammanhållning är något man ska värdesätta! Älskar er killar!

Biarritz bjöd på massa härliga minnen och vilka solnedgångar!


Besökte efter det Ibiza. Denna vackra ö är helt underbar och jag hade en sån härlig resa dit!


Självklart besökte vi Ushuaia där vi tittade på bland annat Guetta!

Min dröm om att åka på semester till Usa slog in tillsammans med älsklingen. Jag fullkomligt älskade att besöka Miami och det kommer vi att göra varje sommar från och med nu!


Jag fick äntligen besöka New York! Vilken stad!

Vi besökte bland annat World Trade Center Muséet. Otroligt gripande!

Empire State building var ju ett måste…


…lika så ett besök i Brooklyn!

  
Min fina älskling tog mig till Central Park där han överaskade mig med en romantisk lunch på The Boat House. Den här mannen alltså!


Milano blev en central plats för mig och hjärtat då han bor där sedan några månader. Ett himla flygande hit och dit men så värt det!


Fantastisk mat, vin och vackra byggnader blev en vana var tredje helg under det här året!


Mina bästa vänner har betytt massor även detta år. Jag är så glad över att vi ständigt finns där för varandra och att vi alltid har så kul ihop!

Min helgalna och absolut älskade familj har fått vara friska och krya hela året! Jag älskar er alla mer än ni någonsin kan förstå! 2015 kommer vara ett speciellt år för oss! Mer om det lite längre fram i bloggen!

Sedan har vi min kära Instagram som växt på sig lite grann! Nu är målet 20 000! Jag är så glad och tacksam för att ni läsare och Ig följare gillar det jag gör! Tack i massor för att ni ger mig energi till att fortsätta vara kreativ!!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU