Nu måste vi prata om te!


Det är nästan exakt två år sedan jag slutade dricka kaffe och började dricka liter med te i stället. Varför? Jag var en sådan där person som alltid varit lite halv så där när det kommer till kaffe. Jag drack aldrig upp hela koppen utan koppen stod alltid kvar med hälften kvar. Kroppen sa liksom alltid ifrån när jag kommit halvvägs. 
Jag är extra känslig mot massor i matväg och kaffe är ju vanligtvis en produkt som kan få igång magen och vara till nytta men näää inte på mig. Uppsvullen, magknip och konstant uttorkad! That’s me back then. Äsch nog om Kaffe, vi skulle ju prata om TE!

Jag älskar te! Vitt te är absolut det bästa mot min mage har jag kommit på. Tyvärr har ju inte så många fik och restauranger just vitt. Grönt te går absolut inte! Då skriker magen i panik. Hedligt svart te funkar däremot utmärkt och på tal om det så hittade jag ett super gott te härrom dagen som måste hyllas.

Alltså missa inte Pear Chocolate Inspiration från Lipton! Lite som att dricka konserverade päronhalvor med en after eight choklad bit på! Så gott! De har också släppt en Vanilla caramell variant, så att ni vet!:) Nu har jag nog pratat klart om te för den här månaden tror jag haha Ha det gott!

/We have to talk about Tea…translation on the right button on my page;)
 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar