Uncategorized

DAISY BEAUTY EXPO


expoinbjudan.indd
expoinbjudan.indd


Ja, i går besökte jag som sagt tidningen Daisy Beauty’s Expo som arrangerades för utvalda skönhetsbloggare och redaktörer. Intensiv dag med massa roliga möten. Träffade bland annat fantastiskt kreativa Sandra Holmbom som är mer känd som Stjima (Rodeo), Frida Skoglund (Chic) och självklart puddingen Linda Hallberg och många många fler! Så kul att få bolla med andra som sysslar med samma som område som jag själv och att få tid till att spana in olika märken lite djupare! Så nu har jag en del produkter att gå igenom..Jag tror jag redan har en favorit! Stay tunned…

/Yesterday I visited the magazine  Daisy Beauty’s  Expo that was arranged for picked out beauty bloggers, freelancers and journalists. An Intense day full of fun meetings. Please press the translation button to the right on my page to get the text in your language!

Efterlängtad föreläsning med Pär Svahnberg, jag har hört så mycket gott om honom! Här försöker han än en gång slå hål på myten om att parabener är bra och INTE farliga som många tror. Brist på kunskap menar han. Nu har jag fått en ordentlig genom gång varför parabener är bra!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU