Jobb & bakom kulisserna

MAKEUP ON JANNI DELÉR

For english, please press the translation button to the right on my page!->

———————-
UPDATE!
Herregud vad ledsen jag blev när jag precis såg att detta inlägg inte legat uppe mer än 5 minuter i fredags! Det hade raderats från min blogg och jag fattar fortfarande inte hur det har gått till!! Usch, jag måste ha ett bloggspöke! Här kommer därför inlägget igen som jag var tvungen att skriva om!

Puss och kram
———————-

/Idag har jag träffat min käre vän Janni Delér för att spela in Makeup videos till våra Youtube kanaler! Vi passade på att göra det i samband med att Janni skulle på Elle galan! Förstår ni hur fantastiskt vacker denna människa är!? Dessutom är hon så otroligt go som person så det är alltid lika trevligt att träffa henne!

Filmerna kommer att delas upp i två olika makeup videos. En steg för steg när det kommer till Janni’s bas och en där jag visar hur man lägger en fest makeup. Det här med Youtube alltså haha…Ska jag vara helt ärlig så är jag inte super hajp på att göra filmer så jag kommer inte börja lägga upp Youtube klipp regelbundet men då och då så kommer det nog att läggas upp några roliga klipp;)

Jag hojtar till så fort de kommit upp!!!


Här hittar ni våra Youtube kanaler/
Here you find our you tube channels! 

Makeupbylina
Janni Delér

Produkter jag har använt på Janni / Products I’ve used on Janni

Bas / Base

Skin serum (primer) Make Up Store

Liquid Veil Light Pürminerals

Reflex Cover Medium Make Up Store

Wonder Powder Gobi Make Up Store

Countour kit Anastasia Beverly Hills

Baked Blush Elf

Ögon / Eyes

Hd Primer Nyx

Eye shadow All that Glitters Mac

High shine Glisten BareMinerals

Microshadow Deadly

Eye pencil Black Make Up Store

Two Timer dual ended eyeliner Nyx

Baked 

Fransar / Eye lashes

Mascara Doll Nyx

Eye lashes Natural Ardell 

Bryn / Eye Brows

Brow Wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Dip Pomade Taupe

Läppar / Lips

Instan Light natural lip perfector Apricote Shimmer 02 Clarins

High Beam Benefit

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU