Uncategorized

50 SHADES & ELLIE GOULDING = TRUE

Haha alltså sorry att jag hajpar 50 Shades of Grey som ska visas på Alla hjärtansdag men jag är faktiskt ganska exalterad haha. Först var jag inte det för jag var så sjukt besviken på att de just valt dessa skådespelare till filmen men nu är jag faktiskt ganska säker på att det kommer bli bra ändå. Jag tror många blev besvikna på karaktärerna då man haft en helt annan bild av vad som beskrivits i böckerna.

Äsch det blir nog bra! Ser så mycket fram emot filmen och nu har de ju släppt soundtracket! Ellie Goulding sjunger ju fantastiskt som vanligt och låten är en sån där låt som etsar sig fast på näthinnan. Sjukt bra! Hittade en fejk musikvideo på youtube också och där är det en kille som sjunger i stället! Vilken tycker du bäst om?

/Haha sorry for the hype…but I’m so excited to see 50 Shades of Grey that will have premiere on valentines day!At first I wasn’t  because I was so disappointed of the choice of actors but now I’m actually pretty sure it will be great.  Anyways I think many were disappointed in the characters when we all had a very different picture of what is described in the books….

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU