Nähä, efter 10 år i branschen var det väl för sjutton dags för mig att testa Pürminerals?! Jag vet inte varför jag inte riktigt kommit i kontakt med märket men nu har jag kommit över några nyheter samt en goding som jag varit super sugen på att testa. Kika nedan för att se vad jag tyckte om produkterna… De här produkterna slog faktiskt Jane Iredale’s mineral märke som jag testade förra veckan!

/After 10 years in the business, it was about time to try out Pürminerals products! I do not know really why I haven’t tried them I guess they didn’t cross my way. However I came across some news and a goodie that I have been super excited to try. Take a look below to see what I thought of the products …don’t forget to click on the translation button to the right on my blog!


Om Pürminerals

“Pürminerals är ett mineralmakeup märke från USA där alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Pürminerals innehåller hög kvalité på mikroniserade mineraler och är som alla mineralprodukter bra för alla hudtyper och hudtillstånd.

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-aging teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att minimera och förebygga ålderstecken.

Innehåller inte: Kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol.”

(Text hämtad från eleven.se)

1. After Glow 2. Wild child trio 3. Wake up Brow Pencil & Disappearing Concealer Medium

                          

                         
1. After Glow illuminating Powder Pris 295:-

Magiskt puder som jag varit sugen på att testa under en lång tid! Det är ett super lätt puder som ger huden extra lyster och som nästan “suddar” ut fina linjer och ojämnheter. På foton så blir den nästan som en retuschering! Den har även anti-age egenskaper och innehåller Ceretin Komplex och sheasmör för att ge huden fukt.  Jag DÖR vad jag älskade den här produkten!

Blir du sugen på produkten så kan du hitta den HÄR på Eleven.se

2. Perfect Fit Eye shadow Trio Wild Child Pris 295:-

Super fina pigment som ger en mjuk konsistens på huden med jätte fin lyster. Skuggorna känns inte jätte smuliga trots att det är mineralsmink och de är väldigt lätt jobbade. Resultatet av den sminkning jag gjorde med Wild Child skuggorna publiceras i morgon om du vill se hur det såg ut:)

Vill du kika på andra färger av ögonskuggan så kan du hitta det HÄR 

3.  Wake Up Brow Pencil Pris 250:-

Smart två-i-ett-penna för brynen som har en sida med en highlighter en sida med en tunn ögonbrynspenna så du kan markera dina bryn så pass bra som möjligt. Det finns även en borste så du kan borsta bångstyriga bryn på plats! Gillade färgen (Espresso) men den hade  gärna kunnat få vara något kallare för min smak så att det ser mer naturligt ut. Jag får ta och kika på de andra färgerna.

Vill du kika mer på produkten så kan du hitta den HÄR 

4. Pürminerals Disappearing Inc 4-in-1 Concealer Pen Pris 285:-

Gillar skarpt! Den är lätt att applicera och täcker bra samtidigt som den håller sig tunn! Värt priset absolut! Man känner att den  innehåller mjukgörande ingredienser och färgen var perfekt på min hud! Den innehåller för övrigt Ceratin Komplex och Diamond Komplex som mjukgör, ger lyster och har anti-age egenskaper! Tummen upp!

Blir du sugen på produkten så kan du hitta den HÄR  på Eleven.se

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar