I går kväll blev jag inbjuden till Berns här i Stockholm för att vara med när ACO presenterade sina nya produkter. Hela märket har nämligen fått ett rejält lyft och har bytt både design och innehåll i sin nya serie! 

 

Produkterna är anpassade efter olika hudtyper och speciellt anpassade efter hur våra skandinaviska hudar ser ut vilket är riktigt bra. Jag var snabb på att känna på de olika krämerna för att kika vilken konsistens och typ jag tyckte bäst om! Favoriten blev krämen för 40+. Jag är bara 28 men trots detta älskar min hud just den konsistensen då jag är super torr! Testade nattkrämen redan när jag kom hem och vaknade upp med en riktigt bra känsla i ansiktet. Kul!

Tack ACO och Vass Pr för en trevlig kväll!

/Last night I was invited to see the new release of ACO’s new products! I loved the night cream! Translate the whole text on my translation button to the right to get it in your language!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar