Uncategorized

‘WILD CHILD’

Fredag!! Tiden går så snabbt nu så jag vet inte vad. Grym vecka har det varit också men helgen kommer bli ännu bättre då jag ska avnjuta den på Yasuragi (det japanska spat som ligger ute i stockholms skärgård)! Berättar hur det var på måndag. Jag ska försöka koppla ner all teknisk verksamhet under lördagen och söndagen:) men vi hörs absolut innan dess igen..

 Här kommer sminkningen jag utlovade med några utav Pürminerals produkter som jag gjorde en review på igår! Eye shadow Trio Wild Child…perfekt för att följa vårens trend Purple Haze! Missat den? Då kan du gå in och läsa om den HÄR i mitt tidigare inlägg!

Ha en fin fredag vänner!

/Finally friday! Here comes the makeup I promised where I used some of the products I reviewed yesterday from Pürminerals. If you want create looks from the purple Haze Trend I really recommend this eyeshadow. Missed out to read about the trend? Please check my earlier article HERE!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Liquid Veil Light & Disappearing Inc 4-in-1 Concealer Pen Pürminerals  
Warm Tan powder Colorscience
After glow Pürminerals 
Contouring kit Anastasia Beverly Hills

Ögon / Eyes
Eye primer clear Make Up Store

Eye shadow Trio Wild Child Pürminerals 
Snowflake Eye pencil Make Up Store

Fransar / Eye lashes
Volume & Curl Isadora

Bryn / Eye Brows
Perfect eyebrow pen Taupe Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU