Lina TipsarUncategorized

TOP 3: SCHAMPOO

Varje vecka har jag börjat lista mina Top 3 produkter inom vissa kategorier. Produkterna beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Hoppas att du ska lära känna både mig och produkterna lite bättre genom att följa mina Top 3 varje vecka! Den här veckan berättar jag mer om mina favoriter i Schampoo djungeln!

Original Minerals, O&M, 249 Kr

Det här märket tog mig lite med storm då det ska vara fria från starka kemikalier och tänker lite annorlunda!  De har nämligen utvecklat en 3 Step Cleanse procedur som går ut på att du ska detoxa håret en gång i veckan, rengöra regelbundet och sedan återfukta ditt hår.  Gillar att känna att håret är ordentligt rent!

  • Först använder man alltså deras Detox schampo som doftar skarpt utav pepparmint. Håret känns verkligen så rent och man känner nästan hur det verkligen reser håret från hårbotten så att du får en ordentlig volym.
  • 2. Sedan använder du schampot som jag också tycker hjälper volymen.
  • 3. Sist kommer balsamet (doftar vanilj och kola) som ser till att håret blir återfuktat!

Redken Extreme, 240 Kr 

Jag har använt det här schampot under flera års tid vecka ut vecka in. Detta för att jag fick en sådan aha upplevelse (Snarare en Halleluja upplevelse) när jag använde Extreme serien från Redken första gången. De senaste två åren har jag däremot testat runt för att få mer kunskap om schampon men det här schampot kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat:)

Produkten hittar du på eleven.se -> HÄR

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU