Makeup & Beauty Products

Testar MARIA ÅKERBERG

Den här veckan testar jag produkter från Maria Åkerberg! Har hört talas om det förut men aldrig riktigt haft tillfället att testa det innan. Märket grundades 1995 och tillverkas av Dermanord i Sverige. Från början är de nog mest känt för sin miljövänliga och naturliga hudvård men makeupen börjar bli mer och mer poppis så jag tänkte ge er en liten recension på produkterna!


This week I’m trying out products from Maria Akerberg! I’ve  heard of this before but never really had the time to try it before. The brand was founded in Sweden 1995 and is manufactured by Dermanord. From the beginning, they are probably best known for its eco-friendly and natural skin care but the makeup is becoming more and more popular -so I’ll give you a little review on the products! If you want to read more about these products. Please press the translation button to the right here on my page to get the text in your language!

 

Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor, växtextrakt och produkterna är gjorda helt  helt utan mineraloljor och syntetiska ingredienser. Detta gäller i alla fall helt för hudvården (Måste kolla upp om detsamma gäller makeup produkterna).

Eftersom Maria Åkerberg jobbar med råvaror från växtriket kan doft och utseende på produkterna variera något beroende på skörd. Detta beror på att växterna har haft olika tillgång till vatten, solljus och jordmån.

Produkterna jag har testat:

Rouge Caramel
Eye shadow Shiny Mocca
Eye shadow Cold Shiny Pink
Lipstick Lovely Pink

Rouge Caramel Pris: 185 Kr

Rougen var super fin på men det var inte så jätte mycket färg i just den som jag testade. Den passar perfekt för den som vill ha det naturligt helt enkelt! Det här är en färg som jag tror har ganska svårt att hitta. En färg som syns men som inte tar över och som man kan lägga på mycket utav utan att man ser ut som en påsk-kärring:)


Eye shadow Shiny Mocca & Cold Shiny Pink
Pris:145 Kr

Cold Shiny Pink, vilken fin färg! Det var väldigt bra med pigment i den alltså (resultatet kan du se i mitt tidigare inlägg idag) Shiny Mocca däremot var väldigt ljus så det blev inte så mycket på. Försökte lägga den lite intensivt under ögonen men det här är helt klart en färg för den som inte vill att det ska synas allt frö mycket.


Lipstick Lovely Pink 
Pris: 195 Kr

Älskar läppstiftet. Intensiv färg med fyllighet. Man får verkligen färgen man ser i förpackningen! Toppen fin vardags färg!

Allt som alt tyckte jag produkterna var jätte behagliga. Bra priser och ett stort plus att märket är ekologiskt!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU