Some of the amzing goodies I’ve got at the event! Can’t wait to try them on!

Idag kikar vi lite närmare på Marc Jacobs produkterna som kommer till Sverige i maj! Som jag skrev i gårdagens inlägg tror jag att produkterna kommer sälja som smör! De är så fantastiskt fina! Priserna ligger runt 200-500 kronor, så de är ju inte sååå farligt dyra ändå som jag trodde att de skulle vara. Du hittar dom som sagt på Sephora from Maj!


Today you will get a closer look on the Marc Jacob’s beauty products that will be launched in Sweden in May. As I wrote yesterday, I think that this will sell like hot cookies! If you want to learn a little bit more about the different categories he has in his range I strongly recommend you to press the translation button to the right on my blog:) Enjoy!

Kollektionen Marc Jacob’s Beauty är fördelad i fyra kategorier:

  • Smart complexion

  • Blacquer

  • Colorfull Color

  • Boy tested. Girl approved. , 

Smart complexion : Tomorrow’s technology today 
Här har vi basprodukterna!  Det jag gillar är deras bredd på färger. Deras foundation Genius Gel, som skyddar och återfuktar huden med kokosvatten, kommer i hela 16 färger! Detsamma med deras concealer Remedy som kommer i 7 nyanser, istf  3 som de flesta märken brukar ha. Dessutom har de satsat på att ta fram bra contour och high lighter kit, InstaMarc!

Blacquer : Designed for blackest, shiniest black 

I denna kategori har de alla de “svarta produkterna”. Du hittar den obligatoriska eyelinern, Magic Marc’er (Haha fyndigt namn), Mascaran ni ser ovan och sedan en bra kajalpenna! 3 produkter jag inte riktigt skulle utesluta från necessären! 

Colorfull color: An unexpected range of colors designed by marc 
Här har vi alla fantastiska färger. Från ögonskuggorna, nagellacken till de extremt snygga läppstiften! Den nya läppstifts serien New Nude alltså jag dör! Färgen Strange Magic kommer jag bära på läpparna i vår det är en sak som är säker!

                                       

Boy tested. Girl approved: Marc’s essential favorites
Det här skulle jag säga är ett par unisex produkter som verkligen funkar till alla. Här hittar du Marc’s favoriter, som tex Brow Tamer som är en genomskinlig gel för brynen!

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar