ResorSydamerika

Iguazú | Vattenfall under skenet av fullmånen

Iguazú vattenfall


Wow, säger jag bara! Gårdagens nattutflykt var obeskrivlig. 3 dagar i månaden arrangerar Iguazús nationalpark en kvällstour för dom som vill se vattenfallen under fullmånens ljus!  Efter en fantastisk buffé med massor av kött och andra godsaker som ingick så tog vi ett tåg genom djungeln för att till sist komma fram till “The Devils throat”. Man fick gå ca 1 km på en gångbro endast upplyst av månljuset för att komma fram till det magnifika vattenfallet. Herregud, vad fint! Tror bilden säger mer än jag någonsin kommer kunna förklara! Jag hade fullt upp med att avnjuta allt så jag hann inte ta så mycket fler bilder men…

…i morgon väntar en heldag i nationalparken så då får ni se vattenfallen i dagsljus i stället! Hasta Luego, Amigos!!


Du kanske också gillar:
Magiska vattenfall i Iguazú nationalpark
Secret escape | Iguazú

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU