Det här är Mitt LivResor

SECRET ESCAPE | IGUAZÚ

Loí Suites Iguazu Hotel

Loí Suites Iguazu Hotel

Loí Suites Iguazu Hotel drink

Loí Suites Iguazu Hotel

Loí Suites Iguazu Hotel fjäril

Loí Suites Iguazu Hotel argentina

Loí Suites Iguazu Hotel

Loí Suites Iguazu Hotel       

Loí Suites Iguazu Hotel butterfly

fjärillar puppa

Vilken Måndag! Gårdagen startade väldigt tidigt på morgonen då det var dags för överraskningsresan som jag nämnde för er i Söndags och nu är vi alltså i Iguazú! Alltså jag har absolut haft noll idé om vart vi skulle resa och ledtrådarna…det där med att ta båt var ju bara påhitt för att förvirra mig haha!

Iguazú. En destination som för mig varit helt okänd som ligger nordöst om Buenos Aires. Vi flög hit för att besöka en utav världens största nationalparker med världens största vattenfall. Jag har alltid trott att det varit Niagara fallen men nope..det är denna, The Devils throat!

Hotellet vi bor på, Loí Suites Iguazu Hotel, är absolut beläget mitt ute i djungeln! Så fantastiskt att lyssna på alla läten, se alla vackra färger och hotellet kryllar av vackra exotiska fjärilar.

Efter en heldag vid poolen åkte vi igår sedan till Vattenfallen för att se det i månljuset. En fantastisk tour som bara sker 3 dagar i månaden då det är fullmåne. Snacka om bra tajming! De bilderna kommer senare i eftermiddag!

Jag är så överväldigad över allt detta, kan inte fatta att jag är här!


Du kanske också gillar:
Iguazú vattenfall under skenet av fullmanen
Magiska vattenfall i Iguazú nationalpark

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU