ResorSydamerika

Upp bland molnen | Dagens flygtur


    

Me and my boyfriend’s sister in law flew this plane for the first time with Patricio! It was crazy and totally incredible!

Äventyren fortsätter! Trodde aldrig jag skulle våga sätta mig i ett gammalt flygplan från 1943 men tji fick jag! I veckan har jag, trots att jag är lite små skraj för småplan, fått äran att flyga med Patricio min pojkväns bonus pappa som är proffs när det kommer till flygplan! I planet finns det bara plats för två så jag fick agera Co pilot haha!

Vilken känsla att få uppleva detta. Jag menar att flyga i vanligt plan är ju inte i närheten av detta. Det finns ju inget tak så man får helt enkelt fladdra fritt i vinden. Så läskigt! Så fort man hamnade i en luftgrop trodde man ju att man skulle dö! Haha närå skämt och sido! Utsikten över den Argentinska landsbygden  kompenserade alla rädslor! Det var en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer att glömma!

Tack Patricio för en helt magisk dag bland molnen!

 


The adventures continues! Never thought I would dare to fly with an old aircraft from 1943 but I guessed I was wrong! This week I have, even though I’m a bit afraid of small planes, had the honor to fly with Patricio Seidel, my boyfriend’s bonus dad, who is an expert when it comes to airplanes! In the plane there’s only room for two so I had to act as a Co-pilot haha!

What a feeling to experience this. I mean, flying on a normal plane is nothing compare to this! There is no roof of course in this planes so you simply flutter freely in the breeze. So scary! As soon as we got into an air pocket I thought I would die! Haha no, the view compensated all my fears. It was an amazing experience that I will never forget!

Thanks Patricio for a completely magical day up in the clouds!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU