Läppar

WICKED LIPPIES: TRICKERY

Förra veckan skrev jag om läppstiften från kollektionen Wicked Lippies från Nyx. Alla färgerna i kollektionen är lite unika i färgskalorna kan man säga:) Lovade er att jag skulle visa er en till färg från kollektionen.  Den här färgen heter Wicked Lipstick Trickery  och den blir extremt militär grön på med guldiga under toner. Super snygg verkligen!

Beställde läppstiften från Makeupgeek.com en dag när jag var sjuk..haha livsfarligt att sitta hemma för länge!

Missade du mitt inlägget om den andra färgen, Power, som jag gillade bäst? Då kan du läsa om den HÄR! och vill du veta mer om makeupen på bilden klickar du HÄR!

 


Trying out a new lipstick from the Wicked Lippies collection by NYX. Please press the translation button to the upper right on my page to get the whole text in your language!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU