ResorSydamerika

PASEO EL ROSEDAL


 

Fantastiska Söndag! Mitt inne i hjärtat av Buenos Aires ligger en gigantisk park. Jag tror att det är den största parken inne i en huvudstad efter central park i NY så klart! Den här rostrådgården var ett måste att promenera i. Super romantiskt och super vackert! I morgon är det dags för mig att packa resväskan och åka hem. Kille stannar kvar en månad och efter det kommer han hem för gott! Är så förväntansfull! Buenos Aires, jag kommer definitivt tillbaka väldigt snart! jag har så mycket mer att se här!


Such a great Sunday! In the heart of Buenos Aires there is a gigantic park. I think it is the largest park within a capital city after Central Park in NY of course! This rose garden was a must to visit. Super romantic and beautiful! Tomorrow it’s time for me to pack my bags and go home. My boyfriend will stay one more month and after that he comes home to Sweden for good! I’m so excited! Buenos Aires, I will definitely be back very soon! I have so much more to see here!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU