Uncategorized

CHERRY CORDIAL

Här kommer resultatet av min första look med Chocolate bar paletten från Too Faced! Som jag gillar den. Skrev ju om en palette från Maybelline härrom dagen (innehöll mer matta färger) skillnaden med denna är att den innehåller mer pigment samt att den ger fantastiskt shimmer! Normalt sätt är det ju lite lättare att jobba med shimmer/lyster. Självklart påverkas man positivt när allt luktar choklad också!

Blir du sugen så finns den säkerligen att köpa på Sephora! Puss på er!

/Here’s the results of my first look with the Chocolate bar Palette from Too Faced! I like it a lot!! Wrote about a palette from Maybelline the other day (contained more matte colors) the difference with this is that it contains more pigment, and that it provides amazing shimmer! Normally, it’s a bit easier to work with shimmer. Of course the chocolate scent matters as well;)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
CC Cream Giordani Gold
Cover blend Sand Exuviance
Micr mineral powder Girl from Ipanama Colorescience
Blush it on contour palette Paula´s Choice

Ögon / Eyes
Chocolate Bar Palette Too Faced: Créme Brullee, Marzipan, Salted Caramel,
Cherry Cordial, Amaretto & Champagne Truffle
Black Eyepencil Marc Beauty

Fransar / Eye lashes
Pixie Luxe House of Lashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz & Brow shadow duo Medium Brown & Glear brow gel Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Melted Berry Too Faced

Naglar / Nails
Cherry ch. Oriflame

 

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU