Ögonmakeup & Looker

BLUE LAGOON

FROM YELLOW TO GREEN TO BLUE 

Ibland är det svårt att komma på nya idéer hela tiden när det kommer till makeuper. Då får man söka inspo outside the box. Innan jag reste hit till Sanibel, där jag är nu, tittade jag därför på lite bilder härifrån för att bli inspirerad och resultatet blev makeupen ovan. Man kan inget annat än att bli “laguninspirerad” av vackra Florida!

/Sometimes it’s difficult to come up with new ideas all the time when it comes to the makeup looks. Then you have to search inspo outside the box. Before I came here to Sanibel, where I am now, I therefore looked at some pictures from here to be inspired and the result was the makeup above. You can’t be nothing else than “lagoon inspired” by beautiful Florida!


Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye pencil Violet Storm & Microshadow Pollution Make Up Store
Ice Queen Makeupgeekcosmetics
All the colors from the lower row in the “summer crush palette” Paris Berlin
Black Eyepencil 01. Noir Yves Rocher


Fransar / Eye lashes

Eyelashes Siren House of lashes


Bryn / Eye Brows

Brow wiz Chocolate Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU