Uncategorized

EYE SHADOW PRIMER POTION BY URBAN DECAY

FÅ ÖGONSKUGGORNA ATT SITTA!

Vilken snygging som hoppat ner i min sminkväska sedan mitt besök i Usa!;) Passade på att skaffa mig en ny eye primer från Urban Decay i ny förpackning när jag ändå var i staterna:) Jag har bara testat orginalet hittills, vilket är en utav deras bästsäljare, och är så nöjd!

Skiljer den sig från andra eye primers?
Jag tycker att den är något “kladdigare” än de eye primers jag har testat innan men trots det är den väldigt lätt att jobba med. Jag gillar verkligen konsistensen! Den blir super tunn och ger verkligen en sammetslen yta att jobba på! Färgen blir intensiv och skuggorna färster jätte bra!

Finns det fler sorter?
Ja, flera stycken i lite olika varianter. Orginalet, som jag testat, ger en transparant finish som funkar på alla hudtoner.
Eden, som ger en matt och täckande finnish, perfekt för rödare ögonlock. Minor sin som är en ny version som är shimrig och tunn! Sedan finns det Anti Aging varianter!

Kan man köpa dom i Sverige?
Ja, produkten finns nu på Kicks (HÄR) i Sverige för 130 Kr men jag är osäker på om den finns i den nya förpackningen (?) Vet någon så hojta! Läs mer om produkterna på Urban Decay´s hemsida HÄR!

I vilket fall så rekommenderar jag verkligen dessa!
 

/ A new Eye primer has been taking place in my makeup bag. I´m so in loved with my new version of the original from Uran Decay! Love the packaging and the formula! I’ve never tried the other eye primers in their range but so far I´m so satisfied with the original so I don’t want to change haha. I warmly recommend this brand to make your eyeshadow stay longer!

 If you want to read more of my review…please press the translation button to the right on my page. XO!

 

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU