Uncategorized

‘DARK SWAN’

*Pressutskick

Här kommer fler närbilder på gårdagens look. Insåg härrom dagen att det var så länge sen jag gjorde en klassisk brun sotning. Ska ta och göra en mörkare variant i veckan tror jag:)

Testade även ett nytt fransmärke från Danmark när jag sminkade mig igår. Super fina! De jag testade hade en lite skarpare svart kant men trots det satt dom väldigt bra! 100% Mink. Mer om dom hittar ni HÄR! De hade en jätte fin hemsida!

Kram på er!

/More closeups on yesterday´s makeup look! I realised it was such a long time since I made a Brown smokey eye look. I will defenitelly do a darker one this week as well! Tried a new pair of eyelashes as well from Black Swan of Denmark. Beautiful! They had a really nice hompage you can check Here!!

Produkter jag har använt / Products I’ve used


Bas / Base

CC Eye Correcting Concealer Medium to Tan Peter Thomas Roth
 


Ögon / Eyes
Eyeprimer potion original Urban Decay
Shadow Couture World Traveler Palette by Anastasia beverly Hills
I´ve used Pink Champagne, Chic, Morocco, Fudge & Soft Peach
Higliner gel Crayon black Marc Beauty


Fransar / Eye lashes

Allure Dark Swan of Denmark


Bryn / Eye Brows

Brow wiz Chocolate 
Anastasia beverly Hills
Brow shadow Kit Oriflame

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU