Makeup & Beauty Products

Ever EZ Trio Lash Collection by KISS

KISS, KISS, KISS…

Måste bara ge ett tips på super bra fransar som jag alltid passat på att köpa på mina resor till Usa. Vet i tusan om man kan få tag i dom i Sverige (?) Går säkert att hitta liknande eller göra själv genom att klippa itu fransar som är i en helrad.

Det här är fransar, Ever Ez Trio Lash,  är så bra att använda på brudmakeuper och fest! De är lätta att applicera, det blir ett naturligt resultat och de håller bättre än helradsfransar tycker jag.

Limmet, Strip Lash Adeshive With Aloe Vera har jag precis börjat testa och till skillnad från andra latex lim så sväller inte jag upp så mycket runt ögonen me det här (jag är allergisk mot latex). Det är verkligen svart, både från när det är kladdigt och när det torkar! Väldigt bra!!

Dessa går att finna på Walgreens, Walmart, CVS el Kmart om du är i Usa. Annars om du blir sugen på att beställa dom direkt så går det att göra via deras hemsida Kissusa.com för $4,99 (Ca 40 SEK) Limmet ligger på $3,99 (32 SEK)

Uppdatering! Fransarna finns i Sverige! Du hittar dom bla i Apotek Hjärtat butikerna -> Se HÄR

/ My favorite lashes to work with as a freelancer is definetely,  Ever Ez Trio Lash by Kiss. They are eazy, quick & stays on very good if you compare to a whole row with lashes. I always buy these when I´m in Us!

The Adeshive, Strip Lash Adeshive With Aloe Vera I haven’t tried before but I like it so much due to that its not “hurting” on my eyelid (I´m normally allergic to latex!)

You can get them at Walmart, Walgreens, CVS or Kmart in Us. If you want to order them online you can find them at  Kissusa.com for $4,99 and the adeshive for $3,99.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU