Måste bara ge ett tips på superbra fransar som jag alltid passat på att köpa på mina resor till Usa. Vet i tusan om man kan få tag i dom i Sverige (?) Går säkert att hitta liknande eller göra själv genom att klippa itu fransar som är i en helrad.

Det här är fransar, Ever Ez Trio Lash,  är så bra att använda på brudmakeuper och fest! De är lätta att applicera, det blir ett naturligt resultat och de håller bättre än helradsfransar tycker jag.

Limmet, Strip Lash Adeshive With Aloe Vera har jag precis börjat testa och till skillnad från andra latex lim så sväller inte jag upp så mycket runt ögonen me det här (jag är allergisk mot latex). Det är verkligen svart, både från när det är kladdigt och när det torkar! Väldigt bra!!

Dessa går att finna på Walgreens, Walmart, CVS el Kmart om du är i Usa. Annars om du blir sugen på att beställa dom direkt så går det att göra via deras hemsida Kissusa.com för $4,99 (Ca 40 SEK) Limmet ligger på $3,99 (32 SEK)

Uppdatering! Fransarna finns i Sverige! Du hittar dom bla på Åhlens!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar