Läppar

NEW LIQUID LIPSTICKS FROM ANASTASIA

  

*Pressutskick

TROR DU PÅ TOMTEN?

Ja, tror tusan jag gör det. Uppenbarligen har jag varit jädrans snäll i år…så snäll att jag fick en tidig julklapp från Anastasia Beverly Hills. Nyper mig i armen varje gång det kommer ett paket på posten från henne!

Denna gång var det de senaste färgerna i hennes Liquid Lipstick kollektion. Slängde genast ner en utav favoriterna “Blush” i väskan och glömde den på jobbet idag (därav är den inte med på bild ovan.)

Fantastiska färger och de sitter som berget! Jag bättrade inte på mina läppar förrän 15.00 idag (applicerade det kl.8)!

Gillade ni färgerna? Vilken blev din favorit?  Mina blev nog Dusty Rose, Veronica & Blush! 🙂

DO YOU BELIEVE IN SANTA?

 

Well, I think I do. Obviously, I have been extremly nice this year … so nice that I got an early present from Anastasia Beverly Hills. 😉 Pinching my arm every time there is a package in the mail from her!

This time it was the latest colors in her Liquid Lipstick collection. I used on of my favorites today “Blush” and forgot it at work today (hence it is not in the picture above.)

Fantastic colors and they sticks for ever! I didn’t refill my lips until 3pm today (Applied it at 8am this morning)!

Do you like the colors? Which was your favorite? Mine was probably Dusty Rose, Veronica & Blush! 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU