Uncategorized

MAKEUPBYLINA / BANGERHEAD

BEHÖVER DU PLOCKA DINA ÖGONBRYN?

Som ni vet brukar jag gästa Eleven.se’s skönhets salong där jag bla. plockar bryn några gånger i månaden. Inför hösten har Eleven.se tyvärr lagt ner sin verksamhet i butiken och kommer endast fortsätta med sin internethandel. 

Därför är jag nu super glad över att äntligen få presentera mitt nya samarbete tillsammans med BANGERHEAD STUDIO som ligger mitt inne i centrala Sthlm!

Salongen öppnade 2011 och är en skönhets- och frisörsalong som erbjuder klipp, sling, färg och hårförlängningar utav super proffsiga frisörer..

..och nu även brynplock och makeup utav mig några gånger i månaden!

BOKA TID HOS MIG!

Hur? 

Tiden avser alltså en konsultation av brynen där brynplock, färg, klipp och formning ingår. Det tar 20-30 min beroende på hur mycket det är att plocka och självklart lär jag ut så mycket jag bara kan på den tiden. Är du intresserad av makeup går detta också att boka in.

Vart?

Bangerhead Studio, Humlegårdsgatan 12 (Närmaste T-bana station Östermalmstorg Röd linje)

 
Bokning och pris?

Bokning och prisuppgifter ges över e-mail. Är du intresserad så hör av dig till makeup@linaekh.se så får du mer information där!

Hoppas vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU