Jobb & bakom kulisserna

30,000 FOLLOWERS ON INSTAGRAM !!!


Tack!

Ni kan inte förstå hur glad jag är idag! 30 000 följare på Instagram! Sinnes! Tack vare er alla som väljer att peppa och följa mig varje dag.

Det är så mycket mer än en ett par siffror för mig! För det ligger så mycket jobb bakom det där numret så ni vet inte. Tidiga mornar, långa kvällar, research, konstant jämförelse, peppning, planering, glädjerop, press och så mycket tid. Det är värt allt ihop.

När jag var liten valde jag att ta fram skissblock och blyertspennor när jag behövde få utlopp för allt som man hade inom sig som tonåring. Det ledde mig in på den väg som ledde mig till att hitta mitt yrke som makeupartist, som jag nu livnärt mig på i 10 år.

Jag har alltid varit en gladskit i allt jag gjort men behovet av att få utlopp för sina känslor har därför kunnat få fortsätta i mitt vuxenliv men nu i form utav att vara kreativ med makeup.

Jag glädjs åt varje dag jag får göra detta. Varje like, varje kommentar och pepp jag får i sociala medier påminner mig om att det jag gör är min passion…   

…och framför allt, det får mig att må bra och det är ju då man fungerar bäst!

Ett stort tack, varenda en utav er!

Stor kram från mig
      
Thank you!

You can not imagine how happy I am today! 30,000 followers on Instagram! It´s insane! Thanks to all of you who choose to cheer and follow me every day.

30,000 is so much more than a number for me! There is so much work behind it. Early mornings, long evenings, research, constant comparison, need of motivation, planning, happiness, press and so much time effort. It is so worth everything.

When I was little, I chose to grab my sketchpad and pencils when I needed to handle all the emotions I had within me as a teenager. It led me to the path to find my profession as a makeup artist, which I have worked as for more than 10 years now.

I’ve always had a happy personality, but the need to find a way to handle my emotions have therefore been resuming in my adult life, but now in the shape of being creative with makeup.

I enjoy every day I get to do this. Every like, every comment and all the motivation I receive in social media reminds me that what I do for a living is my passion as well …

… and above all, it makes me feel good and that’s when I work best as a person!

A big thank you, every single one of you!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU