Hudvård & Kroppsprodukter

TIME TO ROLL WITH SWISS ANTI CELLULITE


*Pressutskick

Nu ska här rullas!

Swiss Clinic blev tidigare i år vinnaren i ‘Årets Innovation’ på Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Detta med sin produkt, Swiss Total Skin Renewal.  Jag har aldrig testat den men nu ska jag ta och testa deras uppföljare, Swiss Anti Cellulite.


Min första tanka när den kom?
Aj! Det ska egentligen vara som en liten hudvårdsbehandling som man gör själv hemma som ska behandla, förminska och förebygga celluliter.

Body Rollern som följer med är en micronålsroller i japansk kirurgiskt stål som skapar små mikrohål i huden med hjälp av 400 nålar (1mm) Detta ska stimulera hudens egna kollagen och elastinproduktion vilket gör att den förnyar och reparerar sig själv.

Om små hål görs ska detta öka genomträngligheten när Eraser gelen som ska vara efter läggs på. På morgonen efter lägger man på en annan Ereser cream.

Ja ja, jag ska ge den en chans tänkte jag och rulla den på höfter och andra partier där man har lite bristningar, celluliter och annat roligt. Haha, så får vi se om det “försvinner” eller minskas.

Uppdatering: Jag gjorde denna rutin varje morgon och kväll i 2 veckor. Märkte egentligen ingen större skillnad på mina små vita klassiska bristningar men däremot så blev huden väldigt spänstig utav krämerna måste jag säga. Däremot blev proceduren lite små jobbig och jag började slarva. Tillslut slutade jag med den. Tror detta är en produkt för någon som har lite grövre bristningar/celluliter som tålmodigt tycker det är kul med rutinen.

Så här gör man:

1. Rengör huden på kvällen

2. Rulla rollern fram och tillbaka i alla riktningar med raka drag ca 3-4 ggr med ett lätt tryck. Rengör sedan rollern med sanitizing sprayen som kommer med

3. Smörj in den behandlade huden med Eraser Gel

4. På morgonen efter: Smörj in den behandlade huden med Eraser cream.

Tips! Om man är öm eller irriterad vila från rollern men forts med krämerna.

Vill du läsa mer om den här “hemma behandlingen” så hittar du produkten på Swiss Clinics hemsida -> HÄR  Pris för produkten: 1890Kr

/Trying out a new product, Swiss Body Roller,  that will reduce, prevent or take away cellulites! I´m so facinated over all this products that are invented haha. I will try and see if it works. For more info, translate on the translation button to the right on my page. Xo!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU