Jobb & bakom kulisserna

DAY TWO: MOM ENOUGH

   

Dag två på inspelningen av #MomEnough är avslutad och idag var gästerna inga mindre än Eva Röse och Elaine Eksvärd!

Dagens tema var: Mobbning. Ett ämne som jag tycker är bland det viktigaste för mig! Jag kan inte säga att jag egentligen blivit mobbad men däremot har jag fått smaka rejällt på att bli utfryst utav en större grupp. Det var ensamt men samtidigt har det varit stärkande. Detta är något som format mig som person, gjort mig till den jag är och det har liksom följt mig genom hela mitt liv. Jag säger som Elaine: “Som vuxen kan man fortfarande ha en mobbad själ inombords”

…och som Eva menade: “..man har liksom använt det tunga som en styrka och därifrån får man kraft”  Eva har jag nog sett upp till sedan jag var 6-7 år..ja endast sen Disney Dags egentligen! Kommer ni ihåg;)? Hon verkar vara så jäkla vettig i sina värderingar och hon har verkligen en pondus som ingen annan!

Dessa kvinnor…vilken bra dag! 🙂

/Here´s some pictures from Day 2 on the set with #MomEnough. The two guests today were Eva Röse and Elaine Eksvärd, two powerful women that had a lot to share at the show. I so look up to these ladies! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU